Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
március 2018
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 56 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • kissgeza80
  • lindzi75
  • Andi1
  • b1us
  • BETTI58
  • Agi

 

 2018. 03. 12 -  03. 18 -ig  

 

 Kos;

Általános

Egész héten várnak Önre az új lehetőségek. A tavasz meghozza Önnek a kívánt változásokat köztük azokat is, amelyekkel nem szívesen foglalkoznának. Ez azt jelenti, hogy nem tud tovább menekülni az elől, hogy rendbe tegye problémás kapcsolatait. El jött az ideje annak, hogy megbocsássa a múltban történteket és elengedje sérelmeit. Hiszi vagy sem, rengeteget javulhatnak a kapcsolatai, még azok is, amelyekről a legkevésbé feltételezné. 

Szerelem

A szerelmi élete jelentős változások küszöbén áll. Talán készen áll megállapodni a kedvesével vagy legalább egy következő szintre emelni a kapcsolatukat. Még a friss párkapcsolatban élők is a jövőjüket, de minimum a közös nyaralást tervezik. Ez valahol örömmel tölti el, másfelől még bizonytalan a kapcsolatát illetően. Nem baj, ha ezt megmondja a kedvesének és arra inti, hogy érdemes lenne lassítaniuk. 

Karrier

Az említett új lehetőségek a karrierjére és a tanulmányaira is kiterjednek. Az előbbit illetően, ha munkahelyváltással kapcsolatos tervei vannak, akkor sikeresen válthat egy olyanra, amely igényeinek jobban megfelelne. Ugyanakkor így is minden Kos életében megtörténhet az, hogy egy ismerősének a segítségével előre is léphet. Ha pedig tanulmányokat folytat, akkor sikeres vizsgatételre számíthat.  

 Bika;

Általános

A következő napokban többször is olyan döntéshelyzet elé kerülhet, amikor nehezére eshet megállapítani, mi helyes, illetve helytelen, hogy mit kellene cselekednie. A legjobb, amit tehet, hogy hallgat a megérzéseire, hiszen mindig is törekedett arra, hogy mindenből a legjobbat hozza ki és sose ártson másoknak. Ne féljen saját magára hagyatkozni, nem kell mindig mások véleményétől függnie.


Szerelem

A párban élőkre romantikával és gyengédséggel teli napok várnak. A közelgő tavasztól egészen kivirulnak és jellemük is megváltozik. Azt is elnézik a kedvesüknek, amiért korábban összevesztek volna, illetve azokon sem sértődnek, amiken máskor igen. Ezzel a megújulással sikeresen elkápráztatják párjukat. A szinglik ügyeljenek arra, hogy ne akarjanak túl görcsösen párt találni, mert akkor könnyen elbukhatják a randijaikat! 

Karrier 

A héten bizony be kell vetnie a személyes varázsát is annak érdekében, ha szeretné elérni a céljait. Emiatt ne legyen lelki ismeretfurdalása, hogy efféle előnyökkel próbál meg érvényesülni. Olykor egy kis kedvesség és mosoly rengeteget segíthet az ember karrierjén. Nincs más dolga, mint elővennie a legbájosabb oldalát, a többit pedig elvégzi a szimpátia és akár már ki is nyílik Ön előtt az ajtó, amin át megvalósíthatja a vágyait. 

Ikrek;    

Általános

Mostanában az az érzése, hogy Ön haladna előre, járná a maga útját, de mások folyton megakadályozzák benne, mintha szándékosan próbálnák visszatartani és sajnos nincs kizárva, hogy bár szeret szeretik és jót akarnak Önnek, talán kicsit tényleg féltékenyek is. De nem éri meg azért összeveszni velük. Inkább mutatkozzon toleránsnak és merje követni a megérzéseit. Bizonyítsa be nekik, hogy tudja, mit csinál!

Szerelem

Manapság kételkedni kezd párja érzéseiben. Gondolja át alaposan, hogy valóban adott is rá okot? Vagy Ön az, aki többet lát ott, ahol valójában semmi sincs? Még azelőtt tegye meg, hogy megvádolná Őt azzal, hogy megcsalja Önt vagy nem szereti. Az is lehet, hogy Ön értelmezi félre a jeleket vagy ha valóban különösen is viselkedik kedvese, annak egészen más oka van. Még a szinglik is túlzásba vihetik a gyanakodást és kellemetlen perceket szerezhetnek maguknak a randevúkon.

Karrier

Az elkövetkezendő napokban fennakadása támadhat egy-egy kollégájával. Még nem is az az Ön baja, hogy nem értenek egyet, hanem ahogy beszélnek és viselkednek Önnel. Talán valamiért megharagudtak magára. Ám ezt is igyekezzen kellő türelemmel és toleranciával kezelni, ne rendezzen jelenetet, ami mindenki jó hírének ártana. Az is lehet, hogy egy egyszerű félreértéstől van szó, amit könnyen el lehetne simítani.   

Rák:   

Általános

Rendkívül gördülékeny hét elé néz, amikor szinte gond nélkül alakulnak napjai. Nem kell problémákra, sem pedig nehézségekre számítania, így tud foglalkozni azokkal a dolgokkal, amiket manapság elhanyagolt és ez kapcsolataira is igaz lehet. Nem ártana beütemeznie magának egy olyan programtervet, amelyben találkozik a rég nem látott barátokkal is, és ha sportolni vágyna, azt is ajánlatos lenne a héten elkezdenie, hogy tavaszra már formában legyen!

Szerelem

Azok a Rákok, akik most ismerkednek, illetve friss kapcsolatban vannak, mindenképpen érdemes lenne lassan haladniuk. Hiszen tudják, hogy hajlamosak túlságosan kapkodni, mindent azonnal akarni, amikor jól állnak a dolgaik, de néha pont ez sínyli meg a kapcsolatukat, a sietség és hogy nem volt elég idejük egymást megismerni. Sokkal alaposan megismerhetik egymást és az érdeklődést is tovább tudják fenntartani, ha kicsit visszavesznek a tempóból.

Karrier

Kivételes ajánlatot kaphat a munkahelyén, ami igencsak gondolkodóba ejtheti. Talán nem biztos abban, hogy meg vannak Önben azok a képességek, amelyek kellenének a feladat ellátáshoz. Nem ártana kikérnie mások véleményt az ügyben, bár ha felettesei felajánlották Önnek, biztos nem ok nélkül tették. Amennyiben mégis egy kis megerősítésre szorul, forduljon egy szerettéhez vagy legalábbis a bizalmasához tanácsért. 

Oroszlán;   

Általános 

Az elkövetkezendő napokban szinte mindennap kritika érint Önt, főleg a viselkedése kapcsán Az lehet az érzése, mintha az egész világ pikkelne Önre. Hogyha úgy érzi, nem Ön az, aki csak érzékenykedik, hanem valóban mindenkitől megkapja a magáét, fontolja meg, hogy szavaikban nem rejlik-e igazság, vagy nem tett-e valami olyat, amivel kiérdemelte mások rossz véleményét, ami esetleg mostanra gyűlt bennük össze ahhoz, hogy Ön elé tárják.

Szerelem

A párjától is kaphat egy-két olyan kritikát, ami szíven találja. Nem jó ötlet cserébe hasonló kritikákkal ellátni és mindjárt felidézni a múltat, a sérelmeivel együtt. A végén ott fognak tartani, hogy mindenért a párját fogja hibáztatni. Olyan mélységekig fajulhat a vita, hogy egy jó időre beállhat a mosolyszünet Önök között. Azok, akik esetleg szeretőt tartanak, még a lebukás veszélyével is számolniuk kell. 

Karrier

Amennyiben munkát keres, akkor jó eséllyel sikerül is találnia a héten, de azok, akik váltanának, ők is sikerrel járhatnak. Ugyanakkor pénzt kölcsön céljából ne adjanak ki a kezükből, mert nagy valószínűleg nem látnák viszont azt a pénzt. Viszont a saját vállalkozás indításához sem kedvez ez a hét, az ilyen jellegű terveket érdemes lehet elhalasztania, mint ahogy az üzlet bővítését is.  

Szűz;   

Általános

A héten igazán érezni fogja, hogy mindenért meg kell dolgoznia. Ha számított is valamiféle segítségre, sajnos elmarad, minden tekintetben magára marad és egyedül kell orvosolni a gondjait, illetve elintézni ügyeit. Talán emiatt is lesz olyan ingerlékeny és érzékeny, aminek következtében könnyen felkapja a vizet, megsértődik vagy éppen botrányt csap. Mellette még ráadásul szomorúnak és rosszkedvűnek érezheti magát, amiért mindenki cserben hagyta. 

Szerelem

Az elkövetkezendő napokban gyakran tapasztalhatja, hogy nem értenek egyet a kedvesével. Máskor ezen könnyen túllépne, de nem most, ilyen érzékeny időszakában, így személyes sértésként fogja felvenni, de legalábbis a kapcsolata kudarcának, hogy a kedvese még csak nem is támogatja Önt. Egy nyugodt és tiszta pillanatában próbáljon meg erről beszélni a kedvesével és mindent meg fog érteni.

Karrier

A munkahelyén hajlamos lehet arra, hogy erőszakosan és agresszíven lépjen fel. Ha ezt az ügyfelekkel, illetve vásárlókkal teszi, azzal csúnyán megütheti a bokáját, de még kollégáival is összerúghatja a port, ha bennük találna kifogásolni valót vagy rájuk kívánná erőltetni akaratát. A héten könnyen elérheti, hogy mások megutálják, szóval jobban járna, ha inkább mindenkit messzire elkerülne, amennyire lehet és nem mondana semmit.  

 Mérleg;  

Általános

A héten nehezére eshet az, hogy tiszta fejjel gondolkodjon. Több dologgal kapcsolatban is elbizonytalanodik, nem tudja, mit tegyen és merre menjen tovább. Alaposan gondolja át életét, hogy biztos elégedett-e azzal, amije éppen van és ha nem, akkor tesz-e azért, hogy ez másképp legyen. Ha már ezekre képes válaszolni, megvilágosodhat a héten afelől, hogy mi az, ami hirtelenjében megingatta és mit kellene tennie.

Szerelem

Minden esély meg van arra, hogy a héten felbukkanjon a volt kedvese. Ha Ön szingli, semmi akadálya a találkozásnak, sőt, akár az újrakezdésnek, mivel szinte egy egészen új embert ismerhet meg egykori szeretője képében. De ha Ön párban él, akkor gondjai lehetnek ebből és elbizonytalanodhat. Mindenesetre az biztos, hogy nem lenne szerencsés kedvese háta mögött titokban találkozni a volt kedvesével. 

Karrier

Néhány korábbi üzletéről vagy befektetéséről a héten derülhet ki, hogy mennyire volt szerencsés. Mint ahogy a héten dőlhet el, hogy fog-e, illetve egyáltalán van-e értelme munkahelyet váltania vagy saját vállalkozást indítania. Szép lassan megtisztul Ön előtt az út és látni fogja, merre kell haladnia annak érdekében, ha jobb helyzetbe kíván kerül anyagilag és szakmailag. Még az sem kizárt, hogy az út egy bizonyos személyhez vezeti, aki a segítségére lehet!  

Skorpió;  

Általános

Ha úgy áll a helyzet, hogy elvesztette valakinek a bizalmát, akkor jobb lenne azt mielőbb visszaszereznie. Jobban teszi, ha megnyílik és mondhatni őszinte vallomást tesz, ami nem csak Önnek tenne jót, de akár még a kapcsolatukat is megmentheti vele. Továbbá vegye észre, hogy bizonyos kellemetlen testi tüneteit elfojtott lelki problémák okozzák, amelyekkel ideje volna behatóbban is foglalkoznia. 

Szerelem

Szerelem tekintetében főleg a szingliknek kedvez majd a hét, ugyanis színre léphet életükben az igazi. Fontos, hogy igyekezzenek neki megszavazni a kellő bizalmat és ne teszteljék őt már az első randevúk alkalmával. Ám hasonló történhet a párokkal is, de ott több kellemetlenséggel járhat a harmadik fél megjelenése. Nagyon el kell majd gondolkodnia azon, kit válasszon és megéri-e elcserélni a biztosat a bizonytalannal. 

Karrier

Hajlamos lehet kapkodni a következő napokban, amivel csak azt éri el, hogy hibát, hibára fog halmozni és kellemetlen konfliktusokba keveredhet. Amellett, hogy megpróbál lelassulni, jobban tenné, ha a héten nem hozna döntéseket a jövőjével kapcsolatban és nem is akarna lépéseket tenni az irányába. Ne most igyekezzen állást váltani vagy beindítani az üzletét és a befektetéseket is kerülje.  

Nyilas;    

Általános

A napokban sajnos meg kell tapasztalnia, milyen is egyedül boldogulni. Ugyanis szerettei, barátai sem tudnak vagy lehetnek a segítségére, így egymagának kell megküzdenie bizonyos dolgokkal. A legjobb, amit tehet, hogy igyekszik a megérzéseire és a legjobb tudására hagyatkozni. Ráadásul a hibáiért most keményen meg kell fizetnie, ami csak tovább tetézi a rossz hangulatát. Tartson ki, mert a szenvedése meghozza majd a kívánt eredményt!

Szerelem

Minden Nyilasnál elmondható az, hogy hamis ábrándokat kergetnek. A szinglik azért, mert olyantól várnak megerősítést, szerelmi viszonyt, aki már elutasította őket, vagy még inkább foglalt. Kár olyan hajóra várni, ami már elment. A párban élők pedig minduntalanul igyekszenek abba az álomba ringatni magukat, hogy minden rendben van a kapcsolatukban, de valójában semmi sincs. Meddig akarja homokba dugni a fejét?

Karrier

Azzal ronthatja el mostanában a dolgokat, és akár gáncsolhatja ki saját magát fényes karrierje vagy előléptetése felé vezető útján, hogy nem bír várni. Rossz időben, rossz helyen lép. Ugyanez mondható el azokról, akik üzlettel foglalkoznak vagy beakarnak fektetni. Most mindenféle sietség és kapkodás csak árthat Önnek, de akár a jó hírének és a pénztárcájának is. Kerülje a gyors és az egyszerűnek tűnő megoldásokat! 

Bak; 

Általános

Minél több akadályba ütközik, annál jobban küzd. Csakhogy ezzel most pókhálóeffektust hoz létre, vagyis nem fog tudni megszabadulni a problémáktól és előrehaladni, hanem annál rosszabb lesz a helyzet. Jobban tenné, ha nem akarna árral szemben úszni és elengedné azon dolgokat, amikért annyira igyekszik görcsösen ragaszkodni és mondjuk azok már nem szolgálják Önt vagy régi, elavult módszerek, esetleg eszmék.

Szerelem 

A szinglik túlságosan maguk alatt lehetnek, akárcsak azok, akik nemrégiben szakítottak. Mindkettejüknek azt tanácsolják a csillagok, hogy otthonkuksolás helyett inkább mozduljanak ki. Menjenek barátaikhoz és igyekezzenek aktív életet élni, programokra járni vagy a hobbijukat űzni. Aztán kitudja, talán ez lesz a kulcs ahhoz, azoknál akik szakítottak, hogy sebeik begyógyuljanak, a magányosok meg párra leljenek.

Karrier

A héten lehetősége adódhat plusz pénzre szert tenni. Talán a munkahelyen kínálnak Önnek fizetésemelést vagy plusz munkát, de az is lehet, hogy máshonnan érkezik majd a segítség. Még az sem kizárt, hogy egy remek befektetési lehetőséget fog hallani. Éppen ezért érdemes akár keresgélnie, nem csak várnia a lehetőségre, és használja ki a héten, hogy támogatják a csillagok! 

 Vízöntő; 

Általános

Ne húzza-halassza tovább, hogy megoldást találjon a gondjaira. Minél jobban elodázza, annál nagyobb kellemetlenségbe keveredhet. Mint láthatja, nem sietnek a segítségére, hogy Ön helyett oldják meg a bajt és magától sem oldódik meg, ezért kénytelen lesz saját maga kezelésbe venni a kialakult helyzetet. Továbbá azt is fontolóra kellene vennie, mik lehetnek azok a dolgok, amik hátráltatják az előrehaladásban.

Szerelem

Ideje lenne élete minden területén döntéseket hoznia és kitalálni, mit szeretne és ez alól a szerelmi élete sem kivétel. Hogyha úgy érzi, már nem szerelmes a kedvesébe vagy nem lehet segíteni a kapcsolatukon, akkor ne szenvedjen benne tovább, hanem zárja le. Amennyiben azt érzi, még nem áll erre készen és lát esélyt a harmóniára, akkor beszéljen párjával a gondjaikról és közösen törekedjenek azok megoldására. 

Karrier

Azért nem tud előrehaladni és áttörést érni el a karrierjében, mert a jelen életét sem képes uralni. Előbb azt kellene rendbe tennie ahhoz, hogy képes legyen új feladatokat vállalni, vagy nagyobb kihívások elé nézni. Éppen ezért saját vállalkozásban végképp ne is gondolkodjon, ameddig ennyire szétszórt. Ugyanakkor a munkahelyén véletlenül se essen abba a hibába, hogy másokat von felelősségre a saját tetteiért. 

Halak;  

Általános

Ha úgy találja, valakivel szemben igazságtalan volt, de legalábbis rosszul bánt vele, mielőbb kérjen tőle bocsánatot. Hozza rendbe a kapcsolatukat, ami még menthető. De ez az időszak, az új kapcsolatok kiépítésének is kedvez, már ha hajlandó lenne tenni is értük. Mostanában gyakran azt várja, mások lépjenek Ön helyett. Merjen kezdeményezni és barátkozni, amikor lehetősége nyílik rá!

Szerelem

A szerelemért most bármire képes, akár egyedülálló, akár párkapcsolatban él. Készen áll arra, hogy ékes jelét adja annak, mennyire szereti a kedvesét. Az egyedülállók viszont mindenáron egy olyan kapcsolatba akarnak belesétálni, aminek csalódás és fájdalom lehet a vége. Jobb lenne inkább elengedni ezt a személyt és nem küzdeni érte, mert lehet, hogy összejön a kapcsolat, de csak rövid ideig lennének boldogok. 

Karrier

Ne csak álmodozzon a jobb munkáról, lehetőségről, a több pénzről, hanem tegyen is érte. Kérdezzen rá felettesénél, nem lehet-e tenni valamit az ügy érdekében vagy akár lehet kiegészítő munkát kellene vállalnia. Még azon is célszerű lehet elgondolkoznia, hogy vált egy olyanra, ahol jobban megfizetik. Érdeklődjön barátai körében is, mert váratlan helyről érkezhet a segítség!  

 
 

 

 

 Forrás:  Ezo Tv

scroll back to top