Get Adobe Flash player

Új szolgáltatás!!!!

Esemény naptár

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
március 2018
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Oldalainkat 59 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb tagok

  • kissgeza80
  • lindzi75
  • Andi1
  • b1us
  • BETTI58
  • Agi
 
 
 
 
 
 

                          KOS                                  

bben a hónapban a Kos számára megadatik a lehetőség arra, hogy megerősítse a személyiségét, jellemvonásait, és a munkahelyi státuszát is. Ha visszatekint az elmúlt esztendő meghatározó eseményeire, akkor rá fog jönni, hogy mindezt teljes mértékben kiérdemelte. Márciusban nem féljen megmutatni másoknak a kezdeményező készségét, és igyekezzen mindig a megfelelő színben feltüntetnie magát. Tartsa észben, hogy az ön környezetében lévő emberek nagyon jó megfigyelőkészséggel rendelkeznek. Ne álljon ki olyan esetekben a saját álláspontja mellett, ha az igencsak megkérdőjelezhető, mert a kollégái később nem fogják önt komolyan venni.
Érdemes lenne befejezni a félbehagyott dolgokat, mert később még problémát okozhatnak önnek.  

Bika   

Ez a hónap kifejezetten kedvező lesz a Bika számára a karrier szempontjából és a munkaadók is jobban fogják értékelni a szorgalmasan, tisztességesen dolgozó alkalmazottak munkáját. Márciusban kimondottan kitűnik majd a munkatársai közül a teljesítményével, de ne próbáljon meg hasznot húzni a helyzetéből, hiszen senki sem szereti a túlságosan nagyképű, törtető embereket. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy néhány ellenséget is szerez magának. A többletenergiáját próbálja meg sportra fordítani: például próbálja ki a squash-t. Ne alázkodjon meg mások előtt és ne hagyja, hogy kibabráljanak önnel. Álljon ki a saját véleménye mellett. Ezekben a napok ideálisak az intellektuális tevékenységekre. Szánjon egy kis időt a tanulásra. Remekül érzi magát és erejének teljében van. Használja ki ezt a remek periódust.  

 Ikrek 

 Ne hagyja, hogy csökkenjen a munkahelyi teljesítmény pusztán amiatt, hogy éppen nem sok minden történik a cégnél, vagy azért mert pillanatnyilag hiányzik önből a kellő motiváció a kollégái miatt. Nem muszáj mindenkinél jobban teljesítenie, de arra ügyeljen, hogy azért ne lógjon ki a sorból. Az ikrek jegy szülötteinek mindenféleképpen érdemes megfogadniuk a fenti tanácsot. Ne azzal akarjon jó pontot szerezni a főnökénél, hogy úgy tesz, mint aki teljes mértékben egyetért vele, főleg, ha egyáltalán nincs is igaza egy vitatott kérdésben. Gondoljon arra, hogy a főnök eléggé mérges lesz, amikor rájön a valódi indítékára. Látogasson el egy kézműves műhelybe. Ha nem szeretne egyedül menni, akkor hívja el az egyik barátját is magával. Ne csak önmagára és a kényelmére gondoljon. Időnként ki kell lépni a saját komfortzónánkból.

Rák 

 Ha valakinek az ön segítségére lesz szüksége a környezetében, akkor ne habozzon ezt megtenni. Az emberek nem felejtik el a jó cselekedeteit és ez Márciusban még nagyon jól jöhet önnek. A rák csillagjegyűek számára ez az időszak nem lesz túl aktív periódus a munka tekintetében, ezért ha megteheti szakítson időt a pihenésre is, hiszen nem vagyunk gépek és erre az embernek időről-időre szüksége van. Meglehet, hogy már túl hosszú ideje próbálja elérni, hogy a főnöke végre felfigyeljen önre, de végül rádöbben majd, hogy nem éri meg az erőfeszítéseket a dolog. Jobban jár, ha nem vesz részt olyan tevékenységekben, amik komoly kockázattal járnak. Erősítse a szervezetét. Ezekben a napokban érzékenyebb az átlagnál. Kerülje a mesterséges adalékokat.

Oroszlán

A március egyáltalán nem megfelelő időszak az oroszlán jegyűek számára a komoly döntések meghozatalára. Tény, hogy a jegy szülöttei olyankor elégedettek, boldogok, ha minden az ő elképzelésük szerint történik, és általában jó döntéseket is hoznak, viszont ezúttal ön olyan baklövéseket is elkövethet, amelyek miatt némi önkritikát is kell majd gyakorolnia. Mérlegeljen gondosan, vegyen figyelembe minden érvet és ellenérvet, így nem fog elhamarkodott döntéseket hozni. Ez nem a legjobb időszak a befektetésekre, ezért lehetőleg most kerülje el őket. A kötelezettségek és a munkája elvégzése rendkívül könnyedén fog menni. A csillagok állása az ön számára nagyon kedvező. Tele van energiával és remek az erőnléte, ha idáig úgy érezte, hogy nincs ereje teljében, ez most változni fog. 
 
Szűz 

Úgy tudja a legkönnyebben elkerülni a túlzott stresszt, ha rálel a belső békéjére. Márciusban már a változás szelei lesznek érzékelhetők és sokkal több szabadideje lesz, amit akár magára is fordíthat. Ha olyan tevékenységeket végez, amelyeket kedvel, akkor feltöltődik és megnő az energiaszintje is. Például sportoljon valamit, vagy kösse össze a hasznosat a kellemessel és főzzön egy finom vacsorát a kedvesének. Lehet, hogy túlzottan ideges most a munkája és más kötelezettségei miatt, de nem kell aggódnia, mert hamarosan minden rendbe fog jönni. Ha megpillantott valami eredetit, ami már elsőre is megtetszett önnek, akkor ne habozzon és vásárolja meg a kiszemelt tárgyat. Mostanában rossz hangulatban van, aminek oka a túlzott kimerültség. A test és a lélek szorosan összefüggnek, ezt sose felejtse el. 

Mérleg  
 
 
Amikor sikerül felvennie a munkája sikeres végzéséhez szükséges tempót, a párkapcsolatában egy sokkal nyugodtabb periódus veszi kezdetét. Újra egymásra találnak majd a partnerével, és ennek köszönhetően ismét tökéletes lesz az összhang önök között. Ehhez persze az is szükséges, hogy megtalálják az arany középutat és mindketten hajlandók legyenek kompromisszumokat kötni. A pozitív energiáknak köszönhetően a mérleg jegy szülöttei könnyen megbirkóznak majd a hónap során a stresszel is. Ha féltékenyek önre a munkatársai, akkor vagy önnel nem stimmel valami, vagy egyszerűen csak kicsit kedvesebben kéne velük viselkednie. Ha nem tetszik önnek, amit a tükörben lát, tegyen ellene.
Skorpió 
 
 
A skorpió csillagjegyűek eléggé elhanyagolták magukat az elmúlt időszakban, ami különösen igaz a fizikai kondíciójukra. Márciusban fontos, hogy szakítson időt a sportra is, ezért a legjobb, ha rendszeresen ellátogat a barátai társaságában egy fitnesz centerbe. Ha így tesz, akkor könnyedén levezetheti a munkahelyi stresszt, megerősödik az immunrendszere és elkerülik a betegségek. Ne álljon ki olyan esetekben a saját álláspontja mellett, ha az igencsak megkérdőjelezhető, mert a kollégái később nem fogják önt komolyan venni. Ön tudja, hogy mit engedhet meg magának, ne feszítse túl a húrt, így nem érheti kellemetlen meglepetés.
 Nyilas

 Az optimizmusa és a jó hangulata miatt egyesek a munkahelyén esetleg azt feltételezhetik, hogy bármit megtehetnek büntetlenül. Ne hagyja, hogy a fejére nőjenek a beosztottjai, mutassa meg nekik, hogy ön a főnök. Márciusban fontos, hogy a nyilas csillagjegy szülöttei kellő figyelmet fordítsanak az egészségük megőrzésére is. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az immunrendszere minél ellenállóbb legyen. Biztos a dolgában és abban amit csinál, ezért igen könnyen meg tudja győzni az érveivel a környezetében lévőket, de emellett inspiráló hatással is van rájuk. Erősítse a szervezetét. Ezekben a napokban érzékenyebb az átlagnál. Kerülje a mesterséges adalékokat.
Bak 

 Fontos, hogy ebben az időszakban kellő figyelmet fordítson az egészségének megőrzésére is. Könnyen meglehet, hogy a Bak csillagjegyűként nem lesz túl sok szabadideje márciusban, de tartsa észben, hogy a betegségek megelőzése rendkívül fontos az ön esetében. A munkahelyén egy viszonylag nyugodt periódus vár önre, de ettől függetlenül ne legyen azért túlságosan passzív, mert az szemet szúrhat a főnökeinek. Ne azzal akarjon jó pontot szerezni a főnökénél, hogy úgy tesz, mint aki teljes mértékben egyetért vele, főleg, ha egyáltalán nincs is igaza egy vitatott kérdésben. Gondoljon arra, hogy a főnök eléggé mérges lesz, amikor rájön a valódi indítékára. Ne engedjen a kísértésnek, ez számos későbbi probléma forrása lehet. Ezért jobban jár, ha óvatos marad ebben a periódusban.

Vízöntő
 
Szánjon több időt a családjára és a barátaira. Márciusban a csillagok állása kedvezőtlen az egészségi állapota szempontjából, ezért ebben az időszakban a túl sok munka kifejezetten káros a vízöntők számára. Próbáljon meg minél több időt eltölteni és kicsit kikapcsolódni a hozzátartozói körében. Túl sok mindent vállalt magára, ezért könnyen lekerülheti a figyelmét egy igazán fontos dolog. Írjon le minden egy papírra, így jobban átlátja majd az ön előtt álló feladatokat. Fogja vissza magát kicsit. Nincs azzal semmi gond, ha ez ember időnként semmittevéssel tölti el a napját. 
 
 Halak;
 
    
 A március beköszöntével rendkívül fontos, hogy a halak csillagjegy szülöttei kellő figyelmet szenteljenek a családtagjaikra és a közeli barátaikra. Ne csak a munkája töltse ki ebben az időszakban az életét, szánjon rá pár napot a pihenésre, feltöltődésre is. Könnyen elterelheti a figyelmét a munkahelyi problémákról, ha kirándul egy kicsit a természetbe, vagy ha együtt tölt egy romantikus vacsorát a kedvesével. Ebben a periódusban a csillagok állása pozitív hatású lesz az egészségi állapotára. A friss levegő jót fog tenni önnek. Még ha nem is rajong a sportolásért, akkor is menjen el sétálni kicsit. Nem szabadna az erején felül teljesítenie. Csakis ön van azzal tisztában, hogy mennyit bír el. Ne hagyja, hogy más utasítgassa. 

Forrás: nőiportál

scroll back to top